Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή μετρητοίς

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας υπάρχει η δυνατότητα για πληρωμή με αντικαταβολή χωρίς επιπλέον κόστος. Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδος και για αγορές μεγαλύτερες από 40€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος αποστολής για αγορές μικρότερες των 40€ είναι 5€.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να να εξοφλήσετε την παραγγελία σας και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο sales@loft-jeans.gr.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση είναι οι ακόλουθοι:

Alpha Bank
Όνομα τράπεζας: ALPHA BANK
Δικαιούχος: LOFT JEANS – ΑΦΟΙ ΝΑΧΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
IBAN: GR3201403000300002002021370
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Eurobank
Όνομα τράπεζας: EUROBANK
Δικαιούχος: LOFT JEANS – ΑΦΟΙ ΝΑΧΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
IBAN: GR0502607630000150200729731
SWIFT/BIC: EFGBGRAA

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Loft Jeans μπορείτε να πληρώνετε εύκολα και με ασφάλεια με τη χρήση πιστωτικών καρτών. Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Το κατάστημά μας υποστηρίζει τη δυνατότητα δόσεων για πληρωμές με την χρήση πιστωτικών καρτών. Για ποσά από 60€ έως 120€ μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 3 δόσεις ενώ για ποσά μεγαλύτερα από 120€ μέχρι και 4 δόσεις.

Πληρωμή με την υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal

Η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal, είναι ένας ασφαλής τρόπος για ηλεκτρονικές αγορές, καθώς τα στοιχεία της κάρτας δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους.

Εάν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@loft-jeans.gr ή στο 2410536818.

Σύνδεση χρήστη

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Έχετε χάσει τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή το email σας. Θα λάβετε ένα email με οδηγίες για να δημιουργήσετε νέο κωδικό.

Καλάθι αγορών 0